AĞRI / MERKEZ - Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında aralik ayı içerisinde Mehmet Akif Ersoy'un Safahat Sözlüğü'nden seçilecek kelimelerle cümleler oluşturma ve afiş hazırlama etkinliği olacaktır. Etkinlige katılacak öğrencilerin çalışmaları arasında en iyiler seçilerek yarışmaya gönderilecektir.

Kas

Ünlü ve değerli konuklarımız ile Mevlana'yı daha yakından tanıma fırsatı sunuyoruz.Çarşamba günü saat 15.00'te okulumuz konferans salonunda sizleri bekliyor olacağız.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı 09/09/2023 tarihinde 32304 sayılı resmî gazetede Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği yayınlanmıştır. Hayrettin Atmaca Anadolu lisesi zümre kararları doğrultusunda yapılacak olan yazılı yoklama sınavlarının soru dağılım şablonları aşağıda yayımlanmıştır. İlgili dersin kazanımlarına aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı II.Dönem II.Sınav Takvimi

Ara

Kas

Ekm

"Telafide Ben de Varım" Programı Veli İzin Dilekçesi

"Telafide Ben de Varım" Programı Uygulama Esasları

Telafide Ben de Varım programı içeriği.