AĞRI / MERKEZ - Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi

Ekm

Öğrencilerimiz Web 2.0 araçlarından Wordart programını kullanarak felsefi terimler  oluşturdular, ünlü filozoflardan özlü sözler paylaştılar.

Ekm

Öğrencilerimizden 3D Almanca Animasyon - Yazan/Yöneten/Seslendiren: HAAL Öğrencileri

Özel Üçgenlerde Pisagor Bağıntısı

Ekm

Online Sosyal Etkinlikler Kapsamında Gerçekleştirdiğimiz Almanca Etkinliği - Zukünftige Berufe

Eyl

"Okulum Temiz" projesi kapsamında belgemizi aldık. Müdürümüz Ahmet Yalçınkaya ve idari ekibine, personellerimize ve değerli öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrencilerimizin güvenliği için bilgilendirme afiş ve uyarılarını tamamladık.

Eyl

Pandemi Sürecinde pansiyonumuzda alınacak tedbirleri konuşmak için; belletici öğretmenlerimizle toplantımızı gerçekleştirdik.

Eyl

Sorumluluk sınavlarımız sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştiriliyor.

.

Sorumluluk Sınav Tarihleri